Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π και ο ΔHμος ΠαλλHνης υποδέχονται τον εφετινό Πολιτιστικό Σεπτέμβρη παρέα με τη  Μελίνα Κανά και  τον γόη του Θησείου, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου Γέρακα.


Μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, η οποία έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές με τραγούδια σύγχρονων δημιουργών που την εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως ο Μ. Ρασούλης, ο Ν. Ξυδάκης, ο Σ. Μάλαμας,  ο Θ.Παπακωνσταντίνου,  ο  Ορφ. Περίδης,  ο Ν. Πορτοκάλογλου. Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές από τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Θοδ. Παπαδόπουλο, τον Π. Θαλασσινό ως τον Στ. Σέμση, τον  Νίκο Μαμαγκάκη, τον Θ. Κοτονιά, τον  Κ. Παρίση  της δίνουν το προνόμιο μιας μεγάλης δισκογραφίας που την κατατάσσει στις σημαντικότερες ελληνίδες  ερμηνεύτριες.
Τη φετινή χρονιά η  Μελίνα με την αγαπημένη της μπάντα, τον «Γόη του Θησείου» που ήταν και η αφορμή του τελευταίου της ομώνυμου δίσκου «ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ & Ο ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ», μας παρασύρουν, σε ένα  μουσικό  πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Σας περιμένουμε όλους σε μια  συναυλία ηλεκτρικής εξωστρέφειας και διονυσιακών σταθμών της παράδοσης, τρυφερών διαλόγων φωνής-κιθάρας με απογειωτικές κορυφώσεις, δυνατές ερμηνείες και ενορχηστρώσεις σε παραδοσιακά και λαϊκά.
ΕΙΣΟΔΟΣ : Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης.   

Πηγή http://www.pallini.gr/posts/1042

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου