Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Δημάρχου Πεντέλης με τα Δ.Σ των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου

             Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πεντέλης η  συνάντηση του Δημάρχου Δημητρίου Στεργίου -Καψάλη με τους εκπροσώπους των  Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου Πεντέλης.
        Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Μπούρας Βασίλειος, η Πρόεδρος της Β’ βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ντούρη Χρυσούλα και εκπρόσωποι από τους  Αθλητικούς Συλλόγους :  ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΚΑΟΜ–ΚΑΛΛΙΣΙΑΚΟΣ-ΦΟΙΒΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ- ΓΑΣ  - ΜΑΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΖΩΗ».
           Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρεθέντες λέγοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού αναγνωρίζοντας την τεράστια  σημασία της προσφοράς τους στην πόλη μας αφού ο Αθλητισμός πλάθει χαρακτήρες, ανθρώπους και διαμορφώνει συμπεριφορές.
          Βασικοί πυλώνες της στρατηγικής του δήμου στον τομέα του Αθλητισμού είναι ότι  ο Αθλητισμός στην πόλη μας  γίνεται μέσω των συλλόγων, ο Δήμος θα καθορίζει  τη γενική στρατηγική,  με  εκτελεστικό και συντονιστικό φορέα τον ΟΠΑΘ και με αυτονομία-αυτάρκεια για την κάθε Δημοτική Κοινότητα.
            Κύρια θέματα της συνάντησης ήταν η παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων και των υπόλοιπων αθλητικών χώρων του δήμου στους αθλητικούς συλλόγους καθώς και η παραχώρηση αύλειων και αθλητικών χώρων που ανήκουν σε σχολικές μονάδες.
            Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν  απόψεις  προτάσεις και προβληματισμούς  σε θέματα  συνεργασίας,  διάθεσης και συντηρήσεων των αθλητικών χώρων.
           Τέλος, ο Δήμαρχος είπε ότι πρέπει οι σύλλογοι να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση όλων των αθλητικών  χώρων του δήμου, να μεριμνούν για την καθαριότητα την ευταξία και κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας να  προάγεται ο αθλητισμός στην πόλη μας.
           Ο Δήμαρχος κλείνοντας τόνισε με έμφαση ότι η επιτυχία ξεκινάει μετά την υλοποίηση της ευχής του: ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου