Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμος Πεντέλης τίμησε τον ολυμπιονίκη Παν.Τριανταφύλλου

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή , τίμησε σήμερα (Κυριακή 25/9) στις 11:00 στην πλατεία Αγ.Γεωργίου στα Μελίσσια  ο Δήμος Πεντέλης τον Μελισσιώτη Παναγιώτη Τριανταφύλλου και αργυρό ολυμπιονίκη, στη σπάθη κατηγορίας Β ,  στην Παραολυμπιάδα του Ρίο 2016 .
Η τελετή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα  από την θεματική αντιδήμαρχο κα ΄Αντα Μπούσουλα παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών και ιδιαίτερα νέων.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης ,ευχαρίστησε και συνεχάρη τον ολυμπιονίκη  για τις επιτυχίες και την προσφορά του ,τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ’’ στην αρχαιότητα οι πόλεις γκρέμιζαν τα τείχη για να υποδεχτούν τους ολυμπιονίκες  και εμείς σήμερα γκρεμίζουμε τα τείχη της καρδιάς και σε βάζουμε μέσα’’ και του επέδωσε τιμητική πλακέτα.
Ο προπονητής του αναφέρθηκε στον άριστο χαρακτήρα , τους κόπους και τις θυσίες του, τονίζοντας ότι εκτός από την ξιφασκία παίζει και μπάσκετ με αμαξίδιο στην Εθνική ομάδα και το διεθνές του ντεμπούτο ξεκίνησε το 2009 από το Μόντρεαλ  μετρώντας πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις και πολλά μετάλλια.
Συγκινητική ήταν και η ομιλία του ολυμπιονίκη λέγοντας ότι εκπλήρωσε το όνειρό του να ανεβάσει την Ελληνική Σημαία και θα προσπαθήσει στους επόμενους να φέρει το χρυσό, προτρέποντας τους νέους να στραφούν στον αθλητισμό καταχειροκροτούμενος
Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου όλοι έσπευσαν να συγχαρούν τον ολυμπιονίκη και τον γέμισαν  με φιλιά –αγκαλιές  και πολλές  ευχές .

Λίγες φωτογραφίες από την εκδήλωση:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου